Ren,
wyrzuciłam Ministerstwo w olinkowanie. Przykro mi, ale ono nie zasługuje na zajmowanie poczesnego miejsca na naszej stronie. Nazwa projektu była impulsem, była natchnieniem. Jednak pozostaje w sferze inspiracji a nie polemiki. My poszukujemy wielu znaczeń właśnie. A nie tylko prostej opozycji. Od takiej postawy mamy ministerstwo.
cium m
1157211867|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover
liczba wiadomości: 6
RSS: nowe wiadomości
i dobrze, bo tez chcialam przerzucic ministerstwo do linkow, tylko najpierw zrobilam ministerstwo, a potem dopiero linki. juz mi sie nie chcialo za jednym posiedzeniem.
z drugiej strony ministerstwo dla wystawy bylo inspiracja, a dla zbierania wypowiedzi calkiem dobrze moze byc polemika. tak czy siak, kazdy polak wypowadajac sie o patriotyzmie mysli o obecnym rzadzie. nie widze przeciwwskazan, zeby dyskusja wokol patriotyzmu nie byla polityczno-spoleczna. wystawa jedno, a dyskusja drugie.
r
zrobilam oddzielne podstrony, bo wygladalo, jakby ministerstwo tez bylo naszym partnerem
Wiesz: koń jaki jest każdy widzi.
Nasza polemika z ministerstwem jest dla mnie tak oczywista, że nie wymagałaby poszerzonego komentarza i naszej pracy nad projektem.
Nasz "Patriotyzm jutra" ma pokazywać szeroki obraz (aby nie powiedzieć szersze horyzonty) w którym takie pojęcie patriotyzmu jakie oglądamy obecnie jest jednym ze zjawisk, które wymaga refleksji.
Lecz nie jedynym.
mww
być moze informatyk dość szybko doszedłby z nim do łądu, natomiast laik musi trocheposiedzieć, zeby dojść do
tego jak tu coś napisać. być może z tego wynika mała ilość jakichkolwiek opinii.